Grote belangstelling toneeluitvoering

In een overvol KGH bracht Concordia haar jaarlijkse uitvoering ten tonele.. ‘Zomerdepressie’

Het was een waar spektakel waarin een ieder een mooie rol heeft gespeeld. Gerjanne Muis had haar debuut knap neergezet en Marleen Groen heeft op het laatst nog een rol overgenomen en dat heeft ze in relatief korte tijd goed ingestudeerd.

Trijnie Jongschaap heeft het spel geheel uitgewerkt en de spelers tot het uiterste gebracht. Antoinette van Dijk ondersteunde, als souffleur, de spelers zo af en toe. De prachtige grimm werd verzorgd door Yvonne Mosterman.

Ja en dan Emma Jongschaap; vliegt van hot naar her over het toneel, wat een energie. Ze heeft met veel enthousiasme haar rol als kamermeisje gespeeld. Haar brutaliteit ontlokte in de zaal nogal eens reacties.

De vriendinnenrollen werden realistisch neergezet door Petronella Jongschaap; Marleen Groen (invaller) en Gerjanne Muis.

De rol van Martha Jongschaap als Wies was haar weer op het lijf geschreven. Ze viel als een blok voor Jansen, mooi gespeeld door Peter de Haan maar kwam van een koude kermis thuis…Voor sluikreclame loopt ze ook niet weg, het was gezellig!

Na afloop werd er nog driftig nagepraat, de crew van Henk Slijkhuis zorgde er weer voor dat iedereen goed voorzien werd van een drankje. Veel complimenten werden aan de toneelspelers uitgedeeld en terecht!