Creativiteit bij de 60+ groep Kalenberg

Afgelopen weekend was het weer zover. Ons dorpsfeest 2019 stond in het teken van Strips.  Het zag er niet alleen buiten, maar ook binnen in het KGH weer feestelijk uit. Zoals gewoonlijk was het weer een gezellig samenzijn. De opkomst was groot en onder het genot van koffie/thee met een stuk appeltaart van Pien en een drankje met een snack, werd er weer veel besproken.
Deze keer was de activiteit in kleine groepjes een strip maken. De ballonnetjes in de strip van Jan, Jans en de kinderen waren wit gemaakt. Door goed te kijken naar de plaatjes werden er nieuwe stripverhalen gemaakt. Mooie verhalen werden verzonnen, wat een creativiteit onder de 60+ groep!!
De ochtend was helaas zo voorbij. We kunnen terugkijken op een geslaagde feestochtend.
Op naar de volgende bijeenkomst in december!
Irene, Marieke en Margriet