Stamppot maaltijd opnieuw een succes!

Afgelopen zaterdag was het weer zover; tijd voor de stamppot maaltijd. Men weet zo langzamerhand  wel dat je , als het bericht van de organisatie naar buiten komt,  er als de kippen bij moet zijn anders ben je gewoon te laat. Dat overkwam helaas opnieuw een aantal mensen. Bij 50 deelnemers  is het maximum bereikt, dat aantal is keihard……

Het was erg gezellig, ongedwongen sfeer en de maaltijden waren heerlijk, goed voorbereid door het team onder aanvoering van Henk Slijkhuis.

Voor de vegetariërs was het weer feest, als Henk zo lekker blijft koken wordt het aantal steeds groter! Zo hier en daar pikten de echte vleeseters ook een vegaatje mee, die gaan zich de volgende keer  vast opgeven als vegetariër 🙂

Na afloop van de maaltijd werd er nog  gezellig nagekaart (letterlijk en figuurlijk).

De organisatie ligt bij de vereniging Samen Een!

Applaus was er voor het gehele team

Dus alvast een tip voor in het voorjaar (afsluiting rietseizoen) meld je op tijd aan!

Hieronder een impressie (de flitser was stuk, dus niet erg scherp, oeps)