OUDEREN 60+ VIEREN 10-JARIG BESTAAN

Op zondagmiddag 16 december j.l hebben wij samen met de ouderen 60+ ons 10-jarig bestaan gevierd! De zaal in het KGH was in kerstsfeer gehuld. Met een grote feesttaart, met kaarsjes en sterretjes, begonnen wij de middag. Alle thema’s, Het Wilde Westen, Afrika, Sprookjes en Fabels, Jungle, Haloween, Liefde, Circus en Vouter dan Voudt kwamen voorbij. Het thema wat we even kwijt waren, Wit, werd al snel opgehelderd. Met dank aan Grietje!

 

Natuurlijk werd er weer onder het genot van thee of koffie en lekkers veel bij gepraat. De borrel werd afgetrapt met bubbels en andere drankjes met hapjes volgden natuurlijk daarna. Het uit elkaar getrokken verhaal van de herdertjes lagen bij nachte van Toon Hermans werd verteld.Het was een druk bezochte, winterse middag. Met elkaar hebben we weer een mooie middag neergezet. We hopen volgend jaar nog meer bezoekers te mogen verwelkomen. Hoe fijn is het om de kerst op deze wijze in ons mooie dorp in te luiden!

Hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2019.