Dorpsmaaltijd een succes!

Gezamenlijke dorpsmaaltijd weer een succes!

Het winter-rietseizoen is (bijna) weer ten einde en dat betekent dat het team van Buurtvereniging ‘Samen Een!’ weer alles uit de ‘keuken’ heeft gehaald om er een feestmaaltijd van te maken. En dat is gelukt; onder de bezielde begeleiding van Henk Slijkhuis heeft het team weer 50 monden gevoed met de heerlijkste Indische gerechten. De kleurrijke en smakelijk uitziende schalen moesten al vrij snel weer worden aangevuld. Even was er verwarring onder de vleesliefhebbers want op de menukaart stond “ alle vleesgerechten zijn vervangen door ‘vegetarisch vlees’; maar dit ging om de vegetarische gerechten, dus een zucht van opluchting voor velen.

Kortom: het heeft een ieder zeer goed gesmaakt en we verheugen ons alweer op de volgende maaltijd!

Het team van Henk verdiend wederom de complimenten!