Pien wil volwassen worden en heeft een plan!

Help mij mijn droom waar te maken!

 

Hoi, ik ben Pien Hilligehekken en ben 14 jaar oud. Mijn droom is om een zeilreis te maken van zes maanden  samen met 35 leeftijdsgenoten. School at Sea is erop gericht om je talenten te ontwikkelen. Leren door te doen. Nieuwe inzichten opdoen, over de wereld en jezelf. Ik leer mijn sterke kanten goed in te zetten en mijn zwakke kanten zoals streberig zijn te verbeteren. Op het zeilschip is het nodig om samen te werken, naar elkaar te luisteren,
verantwoordelijkheid te nemen (en te delen met anderen) en leiding te nemen. Op het schip ga ik zeilen, schoolwerk maken, navigeren, varen, het schip besturen, koken met beperkte ingrediënten en mezelf leren kennen. We leggen in verschillende landen aan om expedities te maken. Een paar landen waar we langs gaan zijn: de Canarische Eilanden, Curaçao en Cuba.

Door de enorme vrijheid die ik heb ga ik op mijn eigen benen staan. Door samenwerking haal je het beste van elkaar naar boven en dit kan ik na de reis ook gebruiken op school en later op mijn werk. In oktober 2020 vertrekt het schip en ik kom weer aan in april 2021. Het grote avontuur kost geld. In totaal kost het 25.000 euro. Tot nu toe heb ik 600 euro verdiend. Het geld verdien ik door een baantje bij een kinderboerderij, drie keer in de week de plaatselijke krant te leveren in mijn dorp, zelfgemaakte taarten te verkopen (€20,- per stuk) en historische boeken te verkopen. Ik weet dat ik dit wil en daarom doe ik mijn uiterste best om het geld binnen te halen. Ik kan het niet alleen. Om geld te verzamelen kunt u mij sponsoren. U kunt bij mij taarten bestellen. Mijn specialiteiten zijn chocoladetaart, appeltaart en rabarbertaart (seizoensgebonden).

Als u geïnteresseerd bent in oude boeken kijk dan ook eens op Marktplaats bij ‘In je buurt’. Daar staan heel veel boeken uit de 20e eeuw op de naam Pino. Volg mij ook op facebook en instagram of kijk op de website van School at Sea. Voor bedrijven is sponsoren interessant omdat ik uw bedrijf naamsbekendheid kan geven. Dit doe ik door uw naam te vermelden op de website van School at Sea en reclame te maken voor uw bedrijf via social media. Ik kan ook iets doen voor u en uw personeel zoals een taart bakken, want met een taart zijn uw werknemers tevreden. Met tevreden werknemers worden werkprestaties beter. Ik kan ook mijn inspirerende verhaal aan uw werknemers vertellen, nadat ik de reis heb gemaakt om te laten zien dat dromen waarheid kunnen worden en vanaf 1000 euro kan een vlag van uw bedrijf aan het zeilschip worden gehesen.

Instagram: @help.pien.het.schip.in
Facebook: Pien Hilligehekken
Mailadres: help.pien.het.schip.in@gmail.com
School at Sea website: http://www.schoolatsea.com/